L’estat del català

El català està sent amenaçat per tots llocs, ja sigui per l’educació com per Internet i no podem deixar que desaparegui. El català té els mateixos drets i la mateixa importància que qualsevol idioma del món, i per tant, a Internet també.

Per què ho fem?

Som un grup de persones que no ens agrada el tracte que està tenint la nostra llengua, i l’informàtica tampoc se’ns dona molt malament. Hem unit les dos coses i hem creat InformatiCat!

Com ho volem aconseguir?

Si el que volem és millorar el català a Internet el que hem de fer és jugar dins d’aquest terreny. Nosaltres oferim i oferirem eines informàtiques útils per a que els catalans puguin crear o administrar les seves webs, blogs, xarxes socials… És important llegir i escriure en català a Internet.

El nostre somni

A l’hora de cercar quelcom per Internet fer-ho en català i obtenir resultats útils. Aquest és el nostre somni. Una gran xarxa de webs útils, fiables i de qualitat escrites en català.

T’agrada el que fem? Dona'ns suport

"Amb BlogsCat he pogut fer un blog en poc menys de 10 min. La diversitat de BlogsCat en quan a temes i apartats fa que puguis tenir un blog amb identitat pròpia."

− Nils Balagueró, Usuari de BlogsCat

"La facilitat d’ús i les eines avançades fan que tant els usuaris principiants com experts puguin crear un blog amb perfectes condicions"

− Roberto Garca, Usuari de BlogsCat